Home
Wie ben ik
Werkwijze
Tarieven
Fotoalbum
Voorwaarden
Contact
Kattebelletje

 

Wie ben ik.... 

Mijn naam is Liset de Jongh en woon in Zwolle, Westenholte. Naast mijn kinderen ontbreken ook de beesten niet. Er wonen drie katten en twee honden. Olle, een dikke rode kat die, net als Garfield, dol op eten is. Helaas is Olle pas overleden.
Roosje, een drie-kleur met lang haar, het zusje van Olle, zou je niet zeggen. Nu ze wat ouder is vindt ze het binnen in huis erg fijn. 
Bobbie, een rode kat, aankomen lopen, toen heel ziek maar nu een lieve kat die graag op schoot ligt.
Er zijn ook nog twee honden. Pepper, een witte herder van 10 jaar. Is zeer bekend in Westenholte door haar soms nog puberale gedrag. Gelukkig kan ze zich nu wat rustiger houden. Een lieve hond die nog af en toe heerlijk kan uitdagen en lang kan slapen op de bank.
Sinds 6 jaar een leuke, sportieve, pittige cairn terrier erbij, Salty genaamd. Pepper houdt haar goed onder de duim, wat wel goed is voor deze dame.

 

 

 

Ik heb, ook in het verleden veel met dieren gewerkt en ik heb altijd dieren om mij heen gehad. Toen ik als baby in de box zat was ik niet alleen. Er waren altijd wel jonge katjes rond mij heen.
Toen ik in Zwolle kwam wonen ben ik begonnen aan mijn studie Biologie. Mijn afstudeeropdracht was het Feline Urulogic Syndoom bij katten, oftewel blaasgruis bij katten. Hierbij heb ik stage gelopen bij een dierenarts.

Ik ben erg actief bij de dierenbescherming geweest, ik deed bij het dierenasiel de nazorg bij de katten, schreef stukjes voor de asieldieren in de krant en reed ik, toen nog onder de stichting van het dierenasiel, in de dierenambulance. Ik heb de opleiding dierenasiel-pensionhouder gevolgd met het diploma honden-katten besluit, hierbij heb ik stage gelopen bij een dierenpension en bij dierenartsen. 

Ik heb een eigen cattery opgezet, ik had een blauwe Perzische kater en een aantal blauw, blauw-creme poezen. Ik heb enkele leuke nestjes gehad. Verder breid ik mij kennis steeds verder uit via lezingen en cursussen.

Cat@Home